Uw vaste partner voor elektriciteitswerken
Vertrouw zonder zorgen op uw nieuwe elektriciteit.

Renoveren of een nieuwbouw plaatsen, voor het vernieuwen of leggen van de elektriciteit kiest u voor een ervaren vakman. Met verschillende jaren ervaring in de sector leg ik professioneel het volledige elektriciteitsnetwerk in uw bouwproject.

Elektriciteit op maat

U mag me voor de meest uiteenlopende ingrepen vragen voor uw elektriciteitswerken. Kabels leggen, zekeringskasten installeren of vernieuwen, lichtpunten en stopcontacten plaatsen en aansluiten, het wordt allemaal voor u uitgevoerd door Elektro Van Daele uit Brugge. De algemene elektriciteit wordt volgens nauwkeurig opgemaakte elektriciteitsschema’s gelegd.

Veilig & conform

Panikeer niet wanneer uw elektriciteitsnetwerk werd afgekeurd, maar schakel meteen mijn diensten in. Ik ben gespecialiseerd in het herwerken van elektriciteit tot een veilige en conforme installatie. U zal snel over een duurzaam netwerk beschikken waar u vele jaren zal van genieten. Andere specialiteiten zijn herstellingen of het uitvoeren van een poortautomatisatie.

Elektrische laadpalen

Elektro Van Daele gaat graag mee met zijn tijd. Daarom bent u eveneens bij mij aan het juiste adres voor de plaatsing van laadpalen voor uw elektrische wagen. Ook particulieren kunnen een beroep op me doen voor de installatie en herstellingen aan diverse laadpalen. Geef het type wagen aan en Elektro Van Daele selecteert de juiste laadpaal.

Contact

Neem contact op met Elektro Van Daele voor algemene elektriciteitswerken in Brugge en ruime omgeving. U haalt elektriciteit voor uw toekomst in huis.


Contactgegevens

Elektro Van Daele
Molenstraat 34
8310 - Assebroek
Tel.: 050 95 07 75
BTW BE 0504.932.312

Algemene elektriciteit | Elektriciteitswerken | Poortautomatisatie | Parlofonie | Herstellingen